Beoordelingen van Roadhouse Arnhem

Recente recensies van Roadhouse Arnhem

5 sterren na 389 reviews

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd, prima prijs!

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

👌🏽👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed, snel en vriendelijk personeel. Helaas geen bezorgingsoptie meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Via de take-away besteld. Eten is prima, "logistiek" er omheen kan beter. Zo werd het tijdstip van afhalen ruim overschreden en kregen we allemaal losse bekers mee. Blikjes voor standaard produkten zoals op afbeelding krijg je niet ( ook beter recyclebaar dan kartonnen beker met plastic deksel). Eten is prima. Frietjes lekker, hamburgers "los" geleverd zodat het overige beleg op de broodjes lekker fris blijft.

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren te bruin. Er zat geen drinken en salade bij menu. Kan toch echt beter dit.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Friet fantastisch, burger prachtig, vis erg lekker en goede porties. Vrouw blij, kids blij, papa blij. Waarom ontbreekt een ster? We hadden besteld via de website. Die is ruk! Onduidelijk, onlogisch en de info ronduit verwarrend.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

oa Een SmokeyBBQ Burger Menu via de app besteld. Maar thuis gekomen bleek er geen Smokey bbq-saus bij te zitten. Dat smaakte niet zoals het hoort. Jammer.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was erg lekker en zeer goed verpakt. We komen zeker een keer bij jullie op locatie eten als dat weer kan

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening en snelle service Friet, burgers en kipnuggets fantastisch en grote porties. Pizza viel tegen. Bodem taai, niet lekker. Jammer

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg leuk concept, mooie menu kaart en een bijzondere locatie. Wat wel een beetje balen was toen we het opaten, de bestelling was niet compleet. Geen frietjes bij een burger menu, beetje balen maar de rest was top

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, en vriendelijk personeel💪🏻

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Service goed maar eten was aan de dure kant en het niet waard, veel te veel saus waardoor de rest van de smaak helemaal weg viel, zonde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden spareribs honing, een kipburger menu en een bietenburger menu. Allemaal was het super lekker en het geld waard, dit is een van onze favoriete restaurants geworden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de producten waren goed en lekker! Bezorging qua tijdsbestek was ook in orde. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere hamburger. Zelfgemaakte coleslaw. En de grootste verrassing was het vegetarische stoofvlees. Echt een aanrader! En de bezorging.. Alsof je echt in de States bent!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten al een paar keer gehaald en is voor herhaling vatbaar

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden. Bestelling kwam precies op tijd. Eten was nog lekker warm. Heerlijk gegeten!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Twee milkshakes zaten niet bij de bestelling. Telefonisch onbereikbaar op gecommuniceerde nummers in app en google. Nummer is niet in gebruik 0263332344. Eten was verder lekker en genoeg.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was zoals altijd heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed verpakt zodat maaltijd nog goed warm was bij thuiskomst. Grote porties voor de prijs. Kortom, zoals we gewend zijn dik in orde!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Drive Thru... Super lekker, snelle service, blije klant

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!!!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben super lekker gegeten, de bestelling was helemaal compleet. Lekker vers, ook de frietjes waren lekker krokant. Mogelijk kan er nog iets meer gedaan worden met de verpakkingen ivm het milieu?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de BBQ en Honey spareribs besteld. Keurig op tijd geleverd. Via de mail werden wij op de hoogte gehouden. Het eten was nog wat aan de hete kant wat super fijn was. Nu koelde het ook niet snel af. Dr spareribs zelf waren heerlijk. Niet droog of raar gekruid. Gewoon heel goed!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede hoeveelheid en heerlijk knapperige frietjes.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was prima, helaas miste de milkshake.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat het geen echte Pepsi is en geen echte Ice tea. Vindt het niet kunnen om merk Produkten te presenteren, maar je krijgt een goedkope mix! Hele slechte manier van verkoop!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en op tijd bezorgd. Eten was van goede kwaliteit, lekker en meer dan genoeg. Met bijgeleverde mayonaise, ketchup en servetten.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd TOP geregeld bij Roadhouse. Online besteld, het tijdstip v ophalen wordt per mail bevestigd, je komt op de parkeerplaats aan, je wordt altijd heel vriendelijk door iemand daar aangesproken en krijgt een vlaggetje met nummer om op je auto te zetten en niet veel later komen ze je bestelling naar de auto brengen! Top georganiseerd. En het schnitzel menu? Ik krijg hem niet op! Echte ondernemer om op deze manier nog wat proberen te verdienen in deze door de overheid onbegrijpelijk in stand gehouden Restaurant-dicht maatregel! Mijn complimenten voor deze inventieve ondernemer!!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel kwaliteit als bezorging, super

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima, heerlijk gegeten!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, alleen marinade op de spare ribs in het kindermenu bevatte teveel gember voor kinderen. Voor volwassenen prima

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, maar we waren precies op de bestelde tijd aanwezig, alsnog ruim 20 minuten op de parkeerplaats moeten wachten, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super geregeld, goed verzorgd en erg lekker.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had online besteld voor 18.15 uur. Toen ik net iets na 18 uur bij het Roadbouse aankwam was mijn bestelling al klaar. Dus maar goed ook dat ik te vroeg was. Snel naar huis gereden om lekker te gaan eten. Maar wat een teleurstelling. Hamburger was al koud en de friet leek wel 3 keer opnieuw opgebakken en was ook al koud. Paar maanden geleden ook eens besteld en toen was het wel warm en vers.. erg jammer dit...

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten.... we kregen het niet op dus hopelijk smaakt het morgen nog net zo lekker als vandaag👌👍 En dat voor deze prijs 🥇 super en geweldige service We hebben enorme lol gehad om het vlaggetje dat we niet tussen het raam kregen..... maar jullie geloof ik ook🙈☺️🤪

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, sparerips waren heerlijk. Patat met stoofvlees was meer saus dan vlees en dat was jammer. Alles goed warm en snel klaar.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Makkelijk te bestellen en betalen. Goed geregeld op parkeerplaats.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!!! Burgers waren heerlijk, maar met name de bezorgservice was super en maakte de verjaardag van onze tweeling compleet!!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hamburgers.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hamburger en friet zeker een aanrader

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van onze maaltijd. Lekker knapperig en heerlijk warm!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Opgebakken friet, was echt NIET lekker. Verkeerde burgersoort op de doosjes geschreven, was even puzzelen welke wat was Verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Al het bestelde eten was lekker, maar voor gemiddelde eters echt veel te veel. Zo zonde om meer dan 1/3 weg te moeten gooien.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Hotdog menu en Bbq menu bestelt We waren te vroeg maar werden gewoon geholpen en het eten was er ook snel De menu's waren groot en lekker.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag eten opgehaald. Lekkerste afhaalmaaltje sinds Covid! Heerlijk gegeten voor een hele goede prijs en meer dan royale porties. Een echte aanrader dus 👍

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Drive-thru maaltijden waren goed!! Na half uur thuis nog lekker warm, friet goed doorbakken en knapperig. Lekkere kipnuggets, goed en lekker vlees op de spare ribs, hamburger apart verpakt dus broodje netjes gebleven. Netjes compleet!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en prima geregeld. Voor herhaling vatbaar.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, superlekker gegeten en een super goede service verleend. Zelfs zo'n goede service dat de bezorger vandaag met de andere auto kwam, speciaal voor m'n zoontje die helemaal gek is van jullie bezorgwagens.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heel lekker gegeten! Goed rekening gehouden met allergieën en mooie alternatieven aangeboden!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heel lekker we waren met 6 personen dus van alles uitgeprobeerd snelle service het was top

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, zoals altijd. Aangezien mijn zoontje helemaal weg is van de bezorg-politiewagens, reed de bezorger even een extra stukje richting ons balkon (wonen in een flat) en reed iets om, zodat mijn zoontje nog even kon kijken naar de auto terwijl hij weg reed. Dat is nou nog eens extra service! Geweldige bezorger!!!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgd op de afgesproken tijd, geleverd met een coole (politie) auto en vervolgens heerlijke spareribs (goede portie) , saté en friet stoofvlees. Lekkere friet en coleslaw erbij. Kortom: geslaagd!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd een feestje!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smaakvol eten Goede porties en netjes op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en een super origineel concept, ontzettend leuk!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Na recensies te hebben gelezen kozen we voor Roadhouse. En er was niets teveel gezegd. Genieten en het werd bezorgd voor maar 2,50 terwijl we ruim 7 km verderop zaten. Klasse!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere burger en sate. Grote porties Ik mis salades in het aanbod

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers. Vooral de bietenburger.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg leuke afhaal locatie, erg verfrissend en goed concept wat in volledige bedrijf is doorgevoerd voor zover te beoordelen nu. Helaas was zowel de hamburger als de Spareribs koud, ondanks dat is het geheel erg smaakvol

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Locatie erg leuk aangekleed. Ons zoontje genoot volop, toen de zwaailampen en sirene van de politieauto's, aan werden gedaan, speciaal voor hem.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Leuke vibe met lekker eten!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Service was prima! Personeel netjes en vriendelijk! 19:45 was geplande afhaaltijd, 19:55 was gerealiseerde afhaaltijd. Smaak van het vlees was goed, de kwaliteit van het vlees was minder. Normaal gesproken heerlijk mals en valt het bijna van de botten. Dat was nu totaal niet het geval helaas.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste snitchel ever!!!!!!!!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, maar weg veel! 😀

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijne site om op te bestellen. Je scrollt er makkelijk doorheen. Goede portionering en uitstekende kwaliteit. Sate, stoofvlees en spareribs zijn echte toppers hier. Hopelijk kunnen ze hier ook snel weer open.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer en netjes op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was redelijk; de burger was prima, niet heel mals. De kipburger miste eerlijk gezegd smaak. De service was wel heel goed.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt en veel extra aan sauzen. De koolsla Is heel lekker. Heerlijk gegeten het was alleen een beetje teveel afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakt goed, netjes verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke volle spareribs gehad. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, goede prijs kwaliteit, verzorgd en vooral een heerlijke bietenburger.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle bereiding en weer erg Lekker. Frietje vegan

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Jammer dat er geen mogelijkheid is om een Small portie spareribs te bestellen. De medium was echt veel te veel. De mayonaise was vergeten en ook voor het drinken moesten we terug naar het loket. Bestelmogelijkheid is wel heel makkelijk.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd top. Super vriendelijk personeel. Als je echt lekkere spare ribs wil eten? Bestel dan hier

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld met ons weekendje weg. Viel goed in de smaak. Als we hier in de buurt zouden wonen werd dit zeker een plek waar we terug zouden komen.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zondag 18-04-2021 Een zomerse avond, binnendoor route van het westen naar het oosten kwamen wij deze Food Truck tegen, mobiel besteld en binnen 20 minuten "aan tafel " in onze eigen auto. Ruime parkeer gelegenheid en heerlijk gegeten in de avondzon. * klein minpuntje was de muziek die nét iets te hard staat en niet echt past in deze prachtige natuurlijke omgeving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was echt super, je krijgt lekker veel en waar voor de prijs! Service ook snel. We hadden gekozen voor afhalen en waren een kwartier te vroeg, maar ze gingen het direct klaarmaken voor ons. We komen hier zeker vaker terug!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer erg lekker. Vriendelijke service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top locatie leuk met de Amerikaanse bus en auto en goed eten

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, en heerlijk

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen regelmatig bij Roadhouse en zijn altijd tevreden. Heerlijke malse kippendij, stoofvlees is super lekker en de hamburger heeft goed vlees. Een keer een foutje kan gebeuren en werd ook perfect opgelost!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hamburgers!!!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Service was top! Burger en snacks heerlijk! Alleen de pizza had een zachte bodem met veel zoete tomatensaus.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top, heerlijke burger en de friet is nog lekker nadat ik naar huis was gereden. Ik zeg doen!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak is verrukkelijk..jammer genoeg was het toch wat verder weg dan wij dachten en was bij aankomst thuis de hamburger lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super fijne mensen heel gastvrij! En heerlijk eten een 10 voor mij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heeerlijkkkkk!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld! Goed eten en grote porties! Top dit 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, lekker eten, wie van een flinke burger houd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt goed! Maar ik ging dus de bestelling ophalen. Kreeg ik dus 2 tassen met het eten. Prima dus. Maar ik kreeg dus ook 3 losse bekers met frisdrank!!! Of ik die dus even op de grond in de auto wilde zetten. Zonder houder. De blikjes waren op werd mij verteld!! Terwijl de hele vitrine vol lag met blikjes! Ik kreeg dus direct 3 blikjes! Ik vind het niet goed als je staat te liegen tegen een klant!! Volgens mij hebben jullie elke klant hard nodig!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk om in de drive-thru / drive-in Te genieten van de culinaire kwaliteiten van Road House! Snelle en tijdige bediening en: als je het thuis wilt opeten is het goed om te weten dat je vlees van de burger apart wordt verpakt om warm te houden en geen kleffe bende te krijgen. Top prestatie en een aanrader voor de hele regio.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten💗 vond het eerst naar om 1.5 uur te rijden ongeveer voor afhaal eten maar dat was het zeker waard. Ga vaker komen !! Mijn vriend was jarig en ze hadden wat liefs op de zak geschreven en er een horeca vuurwerkje ingedaan💗

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een belevenis was het eten,zag er goed uit smaakte geweldig.snelle bediening dat het bij de auto was.voor ons was dit een dikke tien.lekker gebakken.we komen uit Drenthe maar we komen zeker terug.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en meer dan genoeg!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, maar bij spareribs menu miste de frietjes en bij het farmers Bread miste alle dips. Dit maakte de maaltijd zo wel erg saai, wel volle pond betaald. Jammer!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, goed georganiseerd

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ideaal zo met de app het eten alvast kunnen bestellen. Het eten was top: heet/krokant en crispy. En flinke porties. Vriendelijk personeel en alles netjes verzorgd. We gaan gauw weer 😋

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service en heel erg lekker eten! Mijn zoontje wilde nog even kijken hoe de politieauto wegreed en de bezorger reed heel rustig voorbij en toeterde nog even extra, zodat mijn zoontje nog even kon zwaaien. Echt top!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties, prima kwaliteit én een gratis extra!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk en lekker warm. En als verrassing een lekkere paastraktatie! Roadhouse is echt een aanrader!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Menu biedt veel keus, goede service, heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Spare Ribs menu gehaald. Aanrader

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt restaurant kwaliteit, goeie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! En de bezorging met de politie auto was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet zo bijzonder

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk goed eten 😊 alleen de burger was een beetje zwart

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was goed. De hotdog vond mijn vriendin erg lekker en de friet was om te smullen. Kortom, wij komen terug!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede service nadat onze bestelling verkeerd was gegaan, hiervoor ook een toetje meegekregen!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima diner! Zat veel patat bij. Niet op kunnen krijgen, helaas wat weg moeten gooien. Mag dus wel wat minder. De rest top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

In één woord top!!! Alles nog super warm en patat knapperig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed! Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeldzaam overheerlijke hamburger

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer correcte manier van bestellen en volgen van de bestelling. Aflevering en kwaliteit waren top!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

zeer goede kwaliteit en grote porties. echt genieten en super service

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch geregeld. Heerlijke sappige burgers, kraakvers!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En toen reed er exact op het afgesproken moment een Amerikaanse politieauto voor, die ons eten kwam bezorgen. Superleuk! We hebben heerlijk gegeten, frietjes warm en knapperig, burgers, saté en kipnuggets top! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een heerlijke burger gegeten en de service en aankleding van de parkeerplaats maken het geheel een hele leuke en smakelijke ervaring, wij komen zeker nog een keer.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed en netjes verpakt. Alles smaakte geweldig. Wij blijven fan.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De afhaal zag er leuk uit, kan genieten van het creatieve ondernemerschap. En de bestelling was precies optijd en erg lekker!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs zijn top! De Roadhouse burger is heerlijk. Het afhalen is een feestje.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super, zoals altijd! Ga zo door! Wel jammer dat je voor het bestekzakje moet betalen tegenwoordig.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima burger, friet echt veel te zout, jammer.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!!! zeer goede kwaliteit, voldoende hoeveelheden. mooie producten, goed verpakt. kortom, een aanrader!!!!!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was goed warm en zeer mals en smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes, burgers en spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Was ook snel en goed geregeld. Volgende keer iets minder friet zo fijn zijn was wel erg veel namelijk ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, vers en snel bereid. Wij komen hier zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, maar we werden een beetje ongelukkig van de enorme hoeveelheid verpakkingsmateriaal.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. We wilden geen patat en hebben daarom wat losse producten als hamburgers, pizza, vis en brood besteld. Voor 2 volwassenen en 3 jonge kinderen , meer dan genoeg!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Door de drive-thru, toen we thuis waren was het eten nog goed warm. Goede service en al helemaal voor een prima prijs!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, lekkere burger, frites en botermalse spareribs! Goed verpakt, vers en ruime porties.. top!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, tof dat we bij jullie kunnen afhalen. Tot snel!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Leuk initiatief en erg lekker!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

snel en goed leuke bediening ,kom zeker terug.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk! Snel klaar en echt lekker eten zoals je krijgt in een restaurant!!!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heel goed verzorgd en perfect op tijd. De spareribs barbecue vond ikzelf wat te zoet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super regelt van te voren bestelen Zo ophalen en lekker op de parkeerplaats opeten parkeerplaats ook leuk aangekleed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Op website leek het ook dat er bezorgd kon worden maar heb die optie niet gevonden. Op de locatie was het niet duidelijk waar af te halen, verliep wat rommelig. Zou meer duidelijkheid moeten zijn wie zich waar moet melden, dus welke bestelling(via internet of ter plekke nog) welk loket/persoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, er wordt goed nagedacht over het verpakken van het eten bij afhaal. De burgers waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker en alles is top geregeld. Super initiatief om zo toch klanten van heerlijk eten te voorzien. Zeker een aanrader en als jullie weer echt open zijn komen we zeker terug

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service... Heerlijke producten Vriendelijk personeel

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beloofde afhaal tijd 18.00. Bij aankomst om 17.50 drive through ingereden. Heb daar een kwartier gewacht tot een dame mij vertelde dat ik niet op de juiste plaats was en maar een plek moest zoeken op de overvolle parkeer plaats. Heb tot 18.30 moeten wachten voor mijn bestelling. Het eten was lekker maar dit soort order processing is beneden peil.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! We hadden alleen helaas geen vork en mes erbij gekregen, dat is dus een tip die ik mee wil geven. Dat is gemakkelijker eten dan met een lepel alleen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes verpakt (burger apart van het broodje zodat deze niet klef is bij thuiskomst), goede porties, LEKKER eten!!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, vriendelijk personeel en goed verzorgd.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker :)

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom groot succes. Het kindermenu valt enorm in de smaak en is te leuk verpakt. De burgers zijn verslavend lekker.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs lekker, pizza lekker, hamburger lekker, frietjes lekker. Wel aan de zoute kant. Bezorging fantastisch op tijd en geniaal met die coole wagen, dat vinden jongens van 6 en 9 (en 47) prachtig natuurlijk.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig, super lekker eten. Snel klaar. Vers. Kip stukjes zijn de beste ooit.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom erg goed alleen bij het afhalen 30 minuten langer moeten wachten dan op de email bevestigd was terwijl het erg rustig lijkt

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs, het vlees is mals en goed van smaak!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn dochter en ik heb heerlijk gegeten, en jullie hebben er leuke sfeer van gemaakt. Wij komen zeker terug om ook van de binnenkant te genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten en ook nog erg warm! We hoefden niet in de kou te wachten want het eten werd door het personeel bij je auto bezorgd. 1 klein minpuntje de pizza was niet gesneden dus de pizza viel bijna niet te eten. Aangezien ze een drive thru zijn hoor je dit ook in de auto te kunnen eten en niet alleen thuis.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en super lekker eten. Keurig verpakt altijd

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt top! Goede porties en super lekker! Zeker een aanrader!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed op temperatuur na bezorging en echt heel lekker. De carpaccio was top, maar ook de nacho’s, de mais en de schnitzel waren erg goed. We gaan zeker nog een keer bestellen zolang we niet uit eten kunnen.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Platbrood en cheesy bread waren erg lekker. De nachos ook, maar we vonden dat er erg weinig toppings op zaten. Na het eten van de bovenste laag was het gewoon een bakje tortilla chips.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De patat was te hart gebakken broodje van de hamburger wat helemaal sponzig heb al eens eerde af gehaald toen wat goed maar deze ronde was echt niet zo goed

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste takeaway EVER! Snelle bezorging, in een hele gave auto!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs !! Netjes op tijd klaar voor afhalen.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sfeer en Entourage was echt super! Het eten was ook zeer goed! Toen wij de bestelling plaatste stond er dat de nacho’s uitverkocht waren, we hadden bij de opmerkingen gezet dat als ze weer beschikbaar waren we ze graag erbij zouden willen hebben, hier heeft het personeel opgelet en kwam nadat we ons gemeld hadden. Na iets te zijn vergeten meegegeven met de bestelling alsnog heel netjes opgelost. Met 2 stukjes cheesecake die overigens ook echt verrukkelijk waren. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook erg vriendelijk personeel! Toppers! Tot snel

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

eten was, zoals altijd, heerlijk. Maar 1 kleine kanttekening. Geef aan dat je niet in de rij hoeft te gaan staan voor de drivethru maar dat je gewoon direct naar de parkeerplaats kan rijden. Ik kreeg, heel netjes, een telefoontje waar ik was/bleef, maar ik stond dus in de rij. Dus dat is eigenlijk het enige, kwaliteit prima, erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service en zeer vriendelijk. Goede sfeer op het terrein. Spareribs waren ook heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gister voor 19.15uur afhalen besteld. Netjes gemeld dat ik er was. Om 19.30 werd ik gebeld of ik er al was. 19.50 kreeg ik het eten pas mee. Eten was echt heerlijk! Patat was alleen helemaal koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Van tevoren besteld. Aangekomen mij gemeld . Ze gingen de maaltijden tee plekke maken ( vanwege het koude weer dat het niet te snel zou afkoelen ) ik mocht terug wachten in de auto) het wachten duurde niet al te lang en toen kwamen 2 vriendelijke dames het eten brengen. Het eten was heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Porties zijn goed. Goed verpakt en daardoor thuis ook nog warm. Zoals vanouds, alsof je in jullie restaurant zit. Wachtrij was wel erg lang. Hadden van te voren besteld en stonden in de rij. Dit moest blijkbaar op de parkeerplaats. Dit zou wat beter op de site vermeld kunnen worden. Maar eten was gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, lekkere verse hapjes en frietjes. Milkshake alleen heel hard en weinig smaak jammer! Maar voor de rest genoten van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke online procedure, goed verzorgd en vooral lekker eten!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanuit Eindhoven met onze camper naar dit restaurant gereden, ze liepen een beetje uit door de drukte heel logisch op een zaterdag avond! Maar er werd warme chocomel naar ons toegebracht omdat we wat langer moesten wachten, en later brachten ze de bestelling naar onze bus. En Wauwie!! Wat was dat eten lekker zeg, wanneer komt er een vestiging dichter bij brabant? Haha.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super spareribs bbq Xl gehad, voldoende en heerlijk het vlees vielt zo van het bot.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk alleen werd pas een half uur later gebracht naar onze auto dan onze gereserveerde tijd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Misschien een idee om de 3 bakjes saus als optie aan te bieden, wij gooien ze namelijk altijd weg.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw erg lekker gegeten. We komen hier hier al vanaf het begin en ze zijn altijd bezig met vernieuwing en verbetering. De drive-thru is een leuke en mooi oplossing!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was egt zo lekker! Wachttijd viel egt mee! Ik ga hier zeker vaker heen!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Klein minpuntje: we hadden het eten om 18 uur besteld. Het werd pas bereid op dat tijdstip. Dus 20 min moeten wachten. Maar dat was het wel waard!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service, top ribbetjes!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar, het werd tot aan de auto geleverd wat zeker plezierig was gezien de weersomstandigheden! Kwaliteit vh eten was erg goed! Zeker een aanrader!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk lekker vlees

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere beetroot burger. Porties zijn groot genoeg!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en het eten was erg lekker. Zeker een aanrader

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heel lekker. Alles was vers, zelfgemaakt en goed. We begrepen alleen de bestel-routing niet zo, niet met info van de site en ter plekke ook niet.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gezellige uitstraling en het eten was goed

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Vooral fijn verrast dat de kipburger los bij het broodje zat zodat hij lekker krokant het broodje op kon!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburgers, apart ingewikkeld zodat het broodje niet klef wordt. Ongeveer 10 km van mijn huis en toch warm/heet afgeleverd. De kippen kluifjes kon je je mond nog aan branden. Mooi op tijd gebracht. Patat ook knapperig. al met al een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker. De drive in werkte prima. Eten werd netjes bij onze auto afgeleverd. Het was niet zomaar een drive in... het was leuk aangekleed en erg sfeervol met muziek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Slechte service hadden eten om besteld wat klaar zou staan hier nog een half uur op gewacht .eten was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en meer dan voldoende eten. Erg gezellig ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had de vorige keer net zoals deze keer milkshakes besteld leek alleen meer op softijs , dacht dat vorige keer incidenteel was . Pizza was niet lekker te vet en smaakloos. Friet stoofvlees was lekker maar beetje overprized. Volgende keer weer burgers die zijn top. Bezorging dikke prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd. Heerlijk eten, we hebben gesmuld, bedankt!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald. Heerlijk gegeten! Alleen het plastic bestek is overbodig als je thuis eet en bovendien milieu onvriendelijk!! Terwijl het eten juist milieuvriendelijk is verpakt.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vers, goede temperatuur en smaak!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ( iets teveel besteld om in de auto te eten ( wij wonen in zuid-holland en als we eerst naar huis zouden rijden zou het al weer afgekoeld zijn) en voor een goede prijs. Was een leuk uitstapje. Wij hadden onderweg al besteld, heel handig !

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super goed zoals altijd! Goed warm, mooie porties, en netjes verpakt. Heel fijn dat het Roadhouse is begonnen met bezorgen. Bezorgers zijn ook altijd vriendelijk en enthousiast. Hopelijk mogen we binnenkort ook weer in het Roadhouse zelf uiteten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gekozen voor afhalen om 18.15u , en was op tijd. Ik mocht parkeren en mijn bestelling zou worden gebracht. Na 20 min gaan vragen waar het bleef: ze waren vergeten de order door te geven aan de keuken. Eenmaal thuis bleek dat de burger toch augurk bevatte, terwijl ik had aangegeven dat ik geen augurk wilde.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede service. Beste spare ribs in town!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en super service! Alles was netjes en goed ingepakt zodat het thuis nog lekker warm was!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische belevenis op een afgeladen parkeerplaats waar lekkere muziek op staat en alles gedaan is voor een goede sfeer. Bij aankomst thuis bleek helaas de bestelling niet volledig. Dus dat was wel jammer. Verder lekker gegeten van wat er wel was.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, vers, warm en goede porties!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De frietjes waren heerlijk knapperig en bleven lang warm. De sausjes waren ook handig maar we hadden liever curry gehad of 2x mayonaise ipv ketchup. Misschien kan deze keuze toegevoegd worden op het bestelsysteem. Echter vonden wij de BBQ burger best wel tegenvallen. Broodje was lekker met gesmolten kaas en knapperige bacon. De BBQ saus was ver te zoeken helaas. Als we dan toch een hapje BBQ saus hadden gevonden, was deze niet eens herkenbaar of lekker smokey. Ook was de hamburger zelf behoorlijk rood. Dit was nergens aangeven en ook was hier geen keuze in. Standaard een hamburger rood meegeven is niet oke. Voor deze prijs niet voor herhaling vatbaar.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles meer dan prima!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben de week ervoor ook een bestelling gedaan. We kwamen erachter dat we de vorige keer de verkeerde spare-ribs hebben gekregen, daar we nu dezelfde bestelden en andere kregen. De textuur van de spareribs was dit keer helaas echt niet te vergelijken met die van de keer ervoor. Erg droog en te lang gebakken, terwijl die van de week ervoor van het bot afvielen, enorm jammer! Verder misten we de 3 sausjes die we de vorige keer wel geleverd hadden gekregen. Ook de frites smaakten anders, vorige keer waren ze lekker gekruid, deze keer helemaal niet. Kortom, ik vond deze bestelling best tegen vallen ten opzichte van onze eerste bestelling. Best jammer want we komen van best ver rijden (Arnhem Zuid). Indien er vragen zijn mogen jullie zeker contact opnemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect! echt een perfecte carpaccio ook.. niets meer aan doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was ruim een half uur te laat met afhalen veder was het eten wel super

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom een super maaltijd gehad. Perfect op tijd klaar en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Verslavend!!! Erg lekker en alles met zorg verpakt en verzorgd bij de take away

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Vooraf besteld en bij aankomst ook snel ons eten mogen ontvangen. Het was erg lekker en goed warm! De patat was fantastisch

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De hoeveelheid was ook meer dan voldoende

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg druk en op de aangegeven tijd was ons eten nog niet klaar. We hebben een half uur moeten wachten. En ze waren de sausjes bij de spare ribs vergeten. Jammer. Het eten daarentegen was lekker. Daar gaat het om.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en alles ruim voldoende. Helaas ontbraken de sausjes voor de spareribs, maar na een telefoontje werden deze alsnog heel snel gebracht, top! Heerlijke dikke milkshakes, frietjes erg lekker, kortom top gegeten!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, bezorging was wat laat maar wel in een echte police car - leuk!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Burgers en frites waren goed. Drive through was erg onduidelijk allemaal en bestelling was kwartier na afgesproken tijd klaar. Toegegeven: het was zaterdagavond.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was vanavond wel erg druk, ondanks de ‘gereserveerde’ tijd bijna een uur moeten wachten op de parkeerplaats

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burgers en bezorging. Hamburger fijn los verpakt zodat broodje niet zompig wordt

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor!!!!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed geregeld door Roadhouse. Goede communicatie, exact op tijd bezorgd en geen compromissen aan de gerechten. We hebben gesmuld!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met de politie auto komt een vriendelijke jongeman de bestelling aan de deur brengen, geheel volgens COVID maatregelen. Het eten is perfect verpakt, goed warm, de burger apart verpakt van het broodje, spareribs om vingers bij af te likken en een leuke kinderbox geheel compleet met servetten en bestek. Het eten is zoals we gewend zijn van Roadhouse heerlijk! Alleen de koolsla, herkende wij niet vanuit jullie restaurant, ontzettend zoutig.. Wij hebben genoten van Roadhouse aan huis! :)

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Na eerder drie keer goed te hebben gegeten via de drive thru van Roadhouse, kan ik niet anders constateren dat het niet gelukt is de kwaliteit constant te houden. De friet en de stoofvlees waren samen in een box opgeschept met als gevolg dat deze door elkaar waren gelopen, waardoor de friet zacht was. Bovenal was de hoeveelheid belachelijk en had ik het gevoel een kindermenu besteld te hebben. De BBQ burger was veel te hard gebakken en was zelfs krokant. Helaas, hopen dat het pech was en volgende keer beter, maar dit mag eigenlijk echt niet gebeuren.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk om te bestellen en te betalen via de website. Bij het afhalen parkeren en je kenteken doorgeven en waar je ongeveer staat, dan komen ze het netjes brengen. Top service! Het eten was heerlijk, zeker een aanrader!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn fan van Roadhouse! Deze keer vonden we de vis helaas wat minder. De filet was droog en smaakte een beetje als diepvries vis. Volgende keer dus weer de kipburger (altijd perfect). Rode kool in zuur was verrukkelijk, friet was perfect. Coleslaw was wat te slap van smaak, zowel zout als een beetje suiker zou helpen. Bezorging was stipt!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon niks op aan te merken. Lekker zoals het hoort.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en snel! Leuk kidsmemu.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, alleen het drinken zat er niet bij.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect alternatief tijdens de lockdown! Kwaliteit en porties zijn vergelijkbaar aan het restaurant. Stoofvlees en hotdog zijn echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker, vers en warm. En ze kwamen bezorgen in een politie auto. Buurjongen ook blij, hoe leuk is dat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

was lekker en meer dan voldoende. Ook glutenvrije hamburger was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

T was heerlijk, goede ribbs, carpaccio en een heerlijke burger. Aanrader!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, zowel de spareribs als de (vega) burgers!!! Mooi op tij én origineel bezorgd. Aanrader in deze tijden!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs laten bezorgen! Top verzorgd allemaal. Aanrader!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen bij ons hotel in Doorwerth was geen probleem! Mooie porties, heerlijk malse spareribs en de kipsate was top! Bestellen ging prima via de site. Goede prijs voor wat je krijgt

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten was heerlijk. Echter beetje vreemd dat je bij online bestellen een tijd kan opgeven en dat het pas wordt gemaakt als je meldt dat je er bent. Ik dacht precies op de afgesproken tijd de bestelling direct mee te kunnen nemen. Dus ter plekke bestellen duurt even lang als vooraf online bestellen.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

de drive is ietwat chaotisch, een kwartier - 20 minuten wachten. Maar dat was niet heel storend. Het was vooral het eten wat helaas op een aantal punten de plank mis slaat: temperatuur van de frietjes en uien onmiddellijk na bezorging in de auto lauw. Ook de frietjes zelf: waarom voor een McD kloon gaan als je een goede patat die nèt even anders / beter is kan serveren? De bieten burger heeft echt te weinig smaak. Niet lekker. Bij het zoete van biet horen genoeg zoute en zure tegenhangers; geitenkaas, kappertjes, etc. Hij leek ook gebakken op de vlees gril en dat is wel iets wat voor vegetariërs een probleem zou kunnen zijn. Voor ons was dat juist wel fijn want dan kwam er nog iets van smaak aan. De andere (vlees) burger was wel op smaak. De milkshake te dik en klonterig en kan niet door het rietje. We hadden gehoopt op een duidelijk veel bétere fastfood beleving dan de bestaande grote ketens en die kregen we niet. Daarom vonden we het ook te duur voor het gebodene. Pluspunt i

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Echt top! Eten was stipt op tijd, werd bezorgd door een leuke spontane bezorger, waardoor onze avond goed begon. Het eten was ook echt weer fantastisch. Dus hebben echt weer genoten! Top tent! Ga zo door!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed verzorgd. De bezorger bracht behalve t eten ook een vrolijke positiviteit mee. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het voldeed aan mijn hoge verwachting.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima georganiseerd bij Roadhouse. Online besteld en bij aankomst max 5 minuten moeten wachten en kwamen de bestelling brengen naar de auto. Hamburgers (waarvan 1 gluten vrij met prima glutenvrij broodtje). Was lekker en meer dan voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snelle, vriendelijke bezorging. Er was iets mis gegaan met onze bestelling, maar na een telefoontje is dat meteen opgelost. Het ontbrekende gerecht werd heel snel nageleverd.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima! Heel goed verpakt vooral goed dat de burger apart verpakt was v/h broodje zodat je bij thuiskomst niet zo'n klef broodje hebt. Het enige wat jammere was dat we afhaaltijd 17.50 uur hadden aangegeven en wij er om 17.45 waren en het eten pas 18.10 kregen.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super leuk gedaan, en het eten was ook nog is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk en goed verzorgd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

wederom super. goede service mijn complimenten aan het personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en goede service. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en een goede en snelle bezorging

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, uitstekend eten!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles goed geregeld en het eten was erg lekker. Prima verzorgd!! Een aanrader als je een keer niet wilt koken.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal super, heerlijk gegeten en goed verpakt! We hebben er een feestje van gemaakt.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, ruime portie spareribs met goeie sauzen, lekkere friet en homemade coleslaw! Niet de goedkoopste maar wel echt goed!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Toen we met onze bestelling thuiskwamen bleek dat er geen kaasstengels bijzaten (wel de chilisaus) en de vis met remouladesaus zat geen remouladesaus bij. Nadat we ondanks dat toch heerlijk gegeten hadden ben ik toch even terug gegaan. Het werd perfect opgelost, ik kreeg alsnog kaasstengels en bij de oprechte excuses kreeg ik 2 sundae ijsjes er gratis bij! Zo los je een fout op! vandaar alsnog 4 sterren voor mij!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis laten bezorgen. Was er precies op tijd! Eten was nog goed heet, superlekker en een hele grote portie schnitzels! Heerlijk!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was mega lekker! We hadden iets te veel besteld , we hadden de porties wat kleiner verwacht. Alleen maar positief dat het juist meer was als wat we dachten. Het eten smaakte super lekker en het personeel wat het eten kwam brengen was erg aardig! Super super leuk, komen snel nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel we altijd heel tevreden zijn was dit keer een teleurstelling. De spareribs werden zonder saus geleverd en de piza was een slappe deeghap. Hopelijk volgende keer weer vertrouwd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! De bezorging was top. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi op tijd. Eten was erg lekker.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was keurig verzorgd en smaakte allemaal voortreffelijk !!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburgers, snelle service.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, smaakte goed, was goed verzorgd allemaal.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag o.a. 3 menu’s besteld maar bij 2 menu’s helaas geen friet meegeleverd.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gehaald op de laatste dag van het jaar! Wij, alle 5-en, waren erg blij van de menu's. Dank u voor een geslaagde diner! Beste wensen voor 2021 en hopelijk blijft iedereen gezond en kunnen weer snel naar uw restaurant komen eten.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Goede hamburger. Lekkere friet. Coleslaw was bij beide burgermenu’s vergeten. Ook de extra friet was niet geleverd. De bezorger stond op tijd bij het verkeerde adres. Keurig door haar gebeld, maar de bestelling was daardoor wel minder warm toen deze bij ons werd bezorgd. Dus zeker ruimte voor verbetering, maar kwaliteit van eten was goed

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet voor herhaling vatbaar. Frietjes naar onze smaak veelste zout, spareribs taai, de m&m sundae was heerlijk maar miste de karamelsaus. Stoofvlees was wel lekker, en de truffelsaus bij de friet was ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel te zouten frieten en burger. Mayo is zuur, smaakt zoals friet langs de franse snelweg,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Eten was goed! Bezorging in de auto ! Gezellige sfeer

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

4 sterren want perfect bestaat niet. Een goede service bij het ophalen en het smaakte prima, goed vlees lekkere milkshake

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wát een flamboyante bezorger! En nog snel ook dus warme burgers :-)

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, eten heerlijk, heel vriendelijke bezorger.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker en we werden erg goed geholpen bij het afhalen. Dank voor gratis biertje 😁

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super! Lekker, mals en vers. En nog warm toen we thuis aankwamen. Aanrader!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd erg goed te eten leuk in een Amerikaanse politieauto gebracht

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, heb 20 minuten gereden speciaal voor de spareribs en brood en sausjes. Buik rond. Top 2e Kerstdag gehad door het lekkere eten.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Tijdens deze bijzondere Kerst werden we aangenaam verrast! Alles goed geregeld; website, betaling en perfect op tijd en het was ook nog eens Superlekker! Niet voor niets 45 min voor gereden😋

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was goed, wel jammer dat de frietjes ontbraken.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer bij jullie en ik moet echt zeggen dat het zeker niet de laatste keer is geweest wat was dit lekker een dikke 👍👍👍👍 voor jullie en ik hoop dat jullie snel weer open kunnen dan komen we ook zeker een keer bij jullie eten

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst afgehaald. Heerlijk zoals altijd. Goede service ook en extra alcoholvrije biertjes gekregen. Top!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Eten was mooi optijd klaar, heerlijk sappige burger en malse spareribs! Goede porties.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet goed verpakt en koud toen we thuis kwamen (slechts 10min rijden) Ook was de bestelling niet compleet. Jammer.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere burgers, vlees en nachos. Fijn dat je ook saus los bij gerechten kunt krijgen

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top van smaak en goede service!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, snel klaar en enorm vriendelijk

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hamburgers en sateh van kippendij waren prima en de porties ruim zoals gewoonlijk! Vis was niet goed gaat helaas, is dan wel pech vind ik.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het allemaal erg lekker. De bezorger was precies op tijd en erg vriendelijk. Het eten was nog goed warm. Kortom, een succes. We gaan vaker bestellen.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd met de bezorging. Was netjes verpakt, de burger apart verpakt zodat de groeten en het broodje niet verlept uit de verpakking komen. Bestek en papierenservet erbij, Als bonus nog 2 alcoholvrije biertjes. Voor herhaling vatbaar!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een heerlijke burger (al had hij wel ietsje warmer mogen zijn...). Bezorging was heel goed en de gratis biertjes om te proeven waren top!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super leuk, en lekker. Ook bij afhalen is een leuke ambiance gecreeerd. Wel jammer dat de frieten van het menu waren vergeten. Kan gebeuren, slordigheidje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Friendly service.. bitterballen, Vega & RH burgers were really tasty 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers zelf (zowel bij de Chicken als bij de Roadhouse burger) waren nog eens los verpakt van het broodje. Dat zorgde ervoor dat ze goed warm waren gebleven en dat het broodje niet nat/klef werd. Top, goede verbetering! Verder was het weer erg lekker en bezorging op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten alleen erg weinig champignonsaus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief goede burgers en Spareribs. Wel veel saus er op en erbij. Jammer dat het niet helemaal op de juiste tijd klaar was. Dankzij een excuus en drie aangeboden biertjes toch oké.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Ik had online een online bestelling gedaan. Terwijl alles best duidelijk was had ik perongeluk het verkeerde menu besteld. Direct heb ik opgebeld en ik werd vriendelijk geholpen en de bestelling is aangepast. Ik had gekozen voor zelf afhalen en deze bestelling is naar mijn auto gebracht aangezien ik iets te vroeg was. Al met al netjes geholpen. Eenmaal thuis het eten uitgepakt. Het zag er allemaal netjes uit en het smaakte heerlijk. Het dikke stuk vlees van de burger was apart in het bakje verpakt en die moest je zelf er nog tussen leggen. Heel goed gekozen vind ik aangezien de smaak veel sterker blijft een niet uitgedroogd is of week is van de tomaat onder andere. De salade was ook heerlijk. Ik kom hier zeker vaker terug.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoonweg Top! Lekker en genoeg. En duper vriendelijk geholpen bij de drive true!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bevallen. Voor herhaling vatbaar.👍🤪👅

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voortreffelijk gegeten op de 50 jarige huwelijksdag van onze ouders/schoonouders. Iedereen heeft er van genoten. Dank je wel voor het brengen van het eten in de politiewagen. We komen graag weer langs bij de drive in en natuurlijk wanneer het weer kan, bij het restaurant.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een fantastisch eten!!!! De spareribs vielen van de botjes af, zo mals! De kaasstengels waren verrukkelijk en ook de uiringen waren om je vingers bij af te likken. Zeker een aanrader!!!!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, op de terugweg na het sporten besteld. Goede kwaliteit. Helaas toch altijd net iets afgekoeld als je thuiskomt ( Pizza nog ff id oven gedaan)

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dikke tien! Goed verpakt zodat alles warm was. Hamburgers waren top. Van ons had het ook best ietsje minder gemogen, het zijn flinke porties!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch,vrolijk personeel, het eten wordt goed verpakt, dus als het aankomt is het alsof je het vers geserveerd krijgt. Ook nog eens mijn oudste zoontje super blij gemaakt met de politiewagen. Wat ik ook keurig vind is dat er gebeld werd dat ze iets later waren. Een dikke 10. Jullie zijn toppers

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke ribs met min punten. - - Slappe frites, lauw. - - Ribs lauw bij aankomst thuis. 10 minuten rijden naar vakantiepark. - Sauzen niet bijzonder lekker. + + Ribs goed op smaak. Niet te zout, niet te zoet. + Portie grootte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een sate menu, nou dat ze daar 12,95 voor durven te vragen zeg! Sate had geen kleur was niet eens goed bruin gebakken. (beetje rauw van binnen) Super weinig friet erbij in een klein bakje zonder zout maar friet was wel lekker! Ik heb er een bak friet bij moeten bestellen voor 2,50 want anders zou ik honger hebben geleden. De Carpaccio is ZEKER een aanrader alleen daarvoor zou ik terugkomen! De nachos waren wel ok, zonder rode uien was lekkerder geweest maar was ik vergeten eraf te laten halen. Dit koste me ongeveer 32,50 en ik heb alleen van de Carpaccio en de friet kunnen genieten echt waar, oh jaaah en de guacamole is ook heeel lekker! Alleen door de Carpaccio, Guacamole en de friet krijgen ze 2 sterren van mij!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, echt een aanrader

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en goed geregeld in deze tijd met de drive-thru. Eten was wederom erg lekker. Precies zoals we van jullie gewend zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies oo de afgesproken tijd, heerlijk gegeten👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op de juiste tijd klaar Eenmaal thuis zaten er frietjes bij onverwachts . De spare ribs waren heerlijk wij gaan zeker nog een keer terug liever nog een keer lekker eten in het restaurant zelf Groet van voorst .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en fantastische bezorging. Twee pieten in een Amerikaanse politieauto! Met een verrassing en pepernoten voor de kinderen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was, zoals we gewend zijn, zeer goed. We bestelden op 5 december Erg leuk dat er een roetveeg Piet met de bezorger mee was gereisd. De kinderen kregen pepernoten en een cadeautje. Super leuk !! Heel erg bedankt !!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service, precies op tijd en erg lekker

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging werd gedaan door drie pieten in een mega gave auto. Blij kind hier dus! Het eten was erg lekker.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en smakelijk. Bedankt!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en wat een service, in nog geen half uur was het eten bezorgd 👍🏻

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

onze vorige afhaal van het Roadhouse was wat mijn Lekkerbekje betreft heel wat lekkerder, Warmer en knapperiger. De frietjes waren even lekker. Lang, bruin en knapperig wel heel erg zout wat mij betreft. mvg, Corriene

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker. Bleef goed warm ook. Prima!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en leuke beleving bij het ophalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker hamburger gegeten en allemaal voor een goede prijs!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en leuke aankleding op het parkeerterrein.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en van goede kwaliteit! Wij komen zeker terug!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

eten is prima, hoewel een brioche broodje echt veel lekkerder is bij een hamburger, wat is wel een beetje jammer vind is dat ik van te voren bestel, een afhaaltijd krijg en vervolgens daar nog 20 minuten moet wachten omdat het nog gemaakt moet worden, zo heeft het idee van van te voren bestellen weinig nut lijkt me

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als iemand die overwegend vegetarisch eet, kom ik heel graag bij Roadhouse voor die enorm lekkere bietenburger! Afhalen bleek zowaar een feestje met muziek, vuurkorven, en de kinderen mochten zelfs in de politie-auto en de schoolbus. Even echt een uitje, ondanks dat het restaurant dicht is. Top geregeld en heerlijk gegeten.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Bij de drive wordt je opgewacht door een dame die keer op keer geen 1,5 meter afstand houd. Onze bestelling was zoek en ze kwam diverse keren naar onze auto om iets te vragen. Ook bij het overhandigen van het eten werd geen 1,5 meter aan gehouden. Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker, misschien een idee om mensen in de bus het eten op te laten eten

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, de broodjes met de burgers, de saté van kippendij en de spareribs smaakten geweldig, zelfs de frites waren nog heerlijk krokant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelden zo lekker gegeten! Alles was heerlijk. De spareribs waren super mals en lekker gemarineerd. De burger en de kipnuggets van het kindermenu waren ook echt verrukkelijk en erg goede friet ook! Ik wist niet goed wat ik kon verwachten met de drive thru maar wij waren zeer positief verrast! Dit wordt zeker onze vast afsluiter van een dagje Arnhem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frietjes. Hamburgers lekker maar koud. Vis echt koud. De jalapenopepers waren alleen gevuld met soort creme, de peper was niet als dusdanig herkenbaar.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat deze afhaal optie er is en het eten was heerlijk. Minpuntje bij de kippendij saté; de cassave zit samen met de salade in een vakje van de doos waardoor de deze zompig wordt.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vlot, betaalbaar en prima uitgeserveerd met coleslaw, bestek en sauzen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

makkelijk bestellen, vriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk. Gaan we zeker vaker bestellen

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spare ribbs

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker 👌🏼

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Cheesy bread nemen we ook vaker. Echt een aanrader

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Prima spareribs. Niks mis mee. XL is ook echt XL

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sundaes waren heerlijk.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten! En het was meer dan genoeg! Lieve mensen die je goed helpen. We hadden ook een milkshake voor onderweg, dat was de lekkerste milkshake sinds tijden. Top! Zeker 5 sterren waard!